Hangloose

Hehe ja är såå sliten..
De blev vattenkrig igår ändå. Vi tänkte att man tar ju bara studenten en gång och man kan ju inte skippa vattenkriget heller. Blöt blev man kan ja lova.. :) När de var slut gick jag och Diva och tog ett varmt bad uppe hos mig, skönt att ha så nära hem..



Innan vattenkriget.

Blev lite slappar dag hemma här tills 5 ungefär, då började vi göra oss iordning inför kvällen. De va efterfest på HangLoose, efter vattenkriget alltså. Fast först åkte jag till Valbo och hade förfest med några från klassen. Mysigt var det! Fast vi var tvugna att gå typ en kvart från bussen till David så mina fötter var förstörda redan innan krogen :P Iaf så åkte vi in till stan med kvart över 11 bussen och gick då direkt till HangLoose. Kom in gjorde jag också :D

Så himla underbar kväll alltså! Jag hade verkligen asroligt. Dansade och dansade ;) ;) MMmm va mysigt och roligt de var alltså!
Och när vi skulle hem träffade jag och Diva två killar som också skulle till Churh street så då fick vi skjuts på axlarna. Hästen! Haha de va skönt kan ja lova för idag kan ja knappt gå på mina fötter, så öm är ja. Inge bra med jätteklackar när man ska dansa på krogen alltså..

Ska ut och äta med mammsen och pappsen + syskonen om ett tag. Lillesyrran och lillebrorsan slutade skolan idag så då ska vi fira lite :) Sen ska jag och Diva till skolan och plocka ur skåpen och lämna tillbka böcker också så för på fredag tar vi STUDENTEN!!!

Ha en bra dag.
HejSvejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0