Barrunda

Ja då har man klarat av barrundan med då.. :) Riktigt rolig kväll!
Jag, Diva, Agnes, Johanna, Mican och Virran började i nån park uppe på söder. Skitgulligt ställe. Där åt vi och hade det allmänt trevligt. Sen vid 7 nån gång gick vi upp på brynäs för Nanna och resten av klassen var hos henne och förpartade ;) Trevligt.. Fast innan så gick jag och hämtade Mirris legg. Så himla snällt att jag fick låna det! Och tur var det för de tittade legg överallt förutom på goya. Så tack vare Mirris blev min kväll lyckad ;D

Iaf. Vid 9 börjad barrundan och då gick hela borgis först till Hangloose. Vi var ca 45 minuter på varje ställe. Och jag och Virran hade det väldigt trevligt där på toaletten ;) Hehe!
Sen fortsatte vi till O´learys.. Sen till Goya och där var det helt sjukt jobbigt att stå i kön. Man klämdes nästan ihjäl kändes det som.. Så jag gick ur kön och ställde mig utanför. Så öppnade de precis och så släppte de in alla utanför kön först av nån anledning och jag blev blande de första in :)

Roligt var det tills nån spidare knuffade ner mig från räcket.. Vet vem de är och ja tycker inte om männskan! Så himla lågt att bara ta tag i en och rycka ner mig. Men som tur var fick jag tag i någons axlar nere på golvet så det blev en lagom bra landning iaf :P
 
Lessnade ur och gick till Mc Donlads med några och Virran och Diva bjöd på hamburgare.. Vi satt där och undrade om vi skulle fortsätta till Heartbreak och Slick, vi var tveksamma. Men vi begav oss iaf tillslut och det ångrar jag inte såhär i efterhand ;) Tyvärr tappade jag bort flicksen efter bara ett litet tag men ja kände ju fler folk som tur var så ja slapp vara ensam.. Haha! Gick den långa vägen hem från Slick till Church Street vid 2 och då följde Håkan med mig och fick ett glas vatten innan även han gick hem.

Så himla rolig kväll alltså! Jag hade skitkul.. Turtur bara att jag fyller 18 snart så jag kan använda mitt egna legg. 
Vaknade 9 imorse och tänkte gå upp, men de gick då inte. Mådde inge vidare så jag sov vidare och vaknade vid 12 av att  Rickard stod och ringde på dörren.. Huua, inte populärt!!

Skulle egentligen ha gått ut i solen nu men tänkte plocka iordning lite här och sen åka hem till Hedesunda. Är ju ledig nu tills på måndag så det känns onödigt att sitta i lägenheten i stan när man kan vara i Hedesunda.. Vet inte vad jag ska göra idag faktiskt. Borde börja träna till körkortet! Får se hur det blir..

Ha en bra dag!
HejSvejs!

Kommentarer
Postat av: Agnes

fan va kul det vaaar :) synd bara att man tappa bort alla i slutet !

2008-06-04 @ 13:34:56
Postat av: Mican

ja vi hade ju skitkul :D

2008-06-04 @ 17:03:39
URL: http://micaela1.blogg.se/
Postat av: Mirris

Härligt att kvällenn blev kanon ewwe: ). tur att du lånade det då:). ja prommisen får bli nu någon dag tycker jag:). när har du tid:P?

2008-06-04 @ 23:18:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0