Svimningsatack och lägenhetsköp

Ja då fortsätter jag då med att berätta om min dag...
Åkte in till stan med Rickard från Hedesunda imorse. Vi kom hem typ halv 2 inatt så vi somnade inte förren nån gång efter 2. Och sen upp vid 6. Tyckte så synd om Rickard som skulle jobba.
När jag kom in till stan somnade jag om men vaknade klockan 9 av att moster Karolin ringde och vi pratade jättelänge. Var verkligen längesen man hörde ifrån henne. Så det var roligt!

Gick ut och gick en liten sväng. Hämtade registerutdrag från polisen när de öppnade så nu har jag fixat det. Sen gick jag och köpte massa mat. Det var ganska tomt i kyskåpet här nu. Efter det gick jag till Nordea för att fixa internetbank. Efter att ha väntat i 40 minuter kände jag mig jättedålig och var tvungen att sätta mig på golvet för jag blev helt yr. Reste mig efter ett tag och kände att jag inte kunde stanna kvar så jag bestämde mig för att gå hem. När jag kom utanför banken snurrade det till och det blev helt svart för ögonen. Det var hur nära som helst att jag svimmade. Så jag blev tungen att lägga mig mitt på torget. Fatta va pinsamt? Folk måste ju trott att jag var störd. Iaf så tog det en evighet för mig att ta mig hem. Var tvungen att lägga mig ner fyra gånger mellan nordea och Mc Donalds. Har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Det var svart för ögonen hur länge som helst och det bara rann svett om hela mig.. Förstår inte vad det var som hände?! Har inte mått så bra resten av dagen heller. Mest bara legat.. Ush! Blir ju orolig när man mår sådär dåligt :S

Aja nu ska jag sluta beklaga mig och berätta en rolig sak istället.
Rickard skrev på kontraktet idag så nu är han en lägenhet rikare. Så himla skoj! Fast allt är inte helt klart förren på måndag, men vi har fått nycklarna så det är bara att börja måla och tapetsera :) Och jag äälskar min nya stoora "garderob". Haha! Fast det tar väl ett tag innan vi flyttar dit, det är ju en hel del att göra där..

Nu ska jag kolla på Step Up 2 the streets. Step Up är ju hur bra som helst. Jag älskar den! (kan det vara för att den manliga huvudrollsinnehavaren var så sjukt snygg?) ;P Hehe iaf så hoppas jag att 2an är lika bra..

  


Sov sött!

Kommentarer
Postat av: Agnes

du måste ju kolla upp de där, varför du svimmade.. :S läskigt! hoppas du orkar träffa oss imorrn då gumman < 3

2008-08-26 @ 00:02:17
URL: http://agneslangerth.blogg.se/
Postat av: Hanna

Va det ingen på torget som kom och fråga hur det va med dej då?

Det hade jag gjort om jag såg någon som bara la sej rakt ner!

2008-08-26 @ 12:41:38
URL: http://trasd0ckan1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0