Fille 18

Vi kom hem igår utan större problem. Vi fick värsta kyxplatserna på tåget eftersom vi köpte sista minuten resa ;) Hehe.. JOSEFIN KOM I ALLA FALL IN på Kulturama i Stockholm. Så nu ser man väl aldrig mer röken av henne.. Hon har inte bestämt helt att hon ska byta men det lutar åt det iaf. I sånna fall börjar hon den 25e. Då var man lämnad ensam igen då.
Fast jag är glad för hennes skull ;)

Mm det var så mysigt att träffa älsklingen igen igår. Det var ett tag sen man var ifrån varandra 4 dagar.. Han stod på tågstationen och väntade. Och så hade han köpt present till Josefin för att hon kom in på Kulturama. Och så fick jag en också, bara för att jag var hemma.. Rickard är bäst.

Åkte med Rickard in idag. Eftersom jag inte har körkort kommer jag inte ifrån pappa på något vis, och jobbigt att fixa skjuts. Så nu är jag i lägenheten. Funderar på att ta en promenad, men jag tror knappast att det blir av. Så himla slö är ja.
Ska jobba 3-halv 8 idag. Skön tid, då har man liksom hela dagen ledig :) Vet inte vad som händer ikväll riktigt, vi har så många olika alternativ. Imorrn blir det iaf kräftor på kvällen med pappsen! Mmm..

GRATTIS FILLE PÅ 18-ÅRS DAGEN!!!
Nu får du äntligen gå på krogen som alla andra ;)


Kommentarer
Postat av: Fille

taack så mycket;) kom hit på tårta idag så går vi på krogen ikväll!

2008-08-15 @ 09:07:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0