Männen i mitt liv!

Vi blev kvar hemma en natt extra för att vara nära sjukan.. Jag har varit på väg in flera gånger idag, men så härdar man ut lite till, och lite till. 


Eva och Christer kom på em. En liten stund senare kom även pappa på en liten spontanvisit. Jag hade inte träffat honom på 2 månader. Sjukt!! Vi hade några trevliga timmar ihop. Efter mat och fika åkte svärisarna hemåt men papi blev kvar ett tag till och så kollade vi på brors match. Äntligen vinst igen efter några tuffa matcher med förlust. 

Världens finaste papi hade med sig alla hjärtans dag-present och present ifrån när de var i Mexico för några veckor sedan. Bästa! ❤ Jag tror att jag (åtminstone liite) kan tacka papi för att jag hittade en sån fin boyfriend. När man har världens finaste papi och en sån fin manlig förebild från uppväxten får man ju automatiskt höga krav på den man som man sen ska dela livet med. Har man inte så mycket till förebild från barndomen kanske man inte förväntar sig så mycket, men när man vet att det finns så fina män som papi så letar man tills man hittar någon som är precis lika bra. Bara det bästa duger ju. Förstår ni mitt resonemang? Jaja.. Det blev visst hylla männen i mitt liv-inspirerade inlägg här på bloggen idag. Nu är det bara brors och Edward kvar sen har jag prickat av dem alla, haha. Love you brors! Du är också bäst! ❤ 

Nu ska vi gå och lägga oss. Jag hoppas på en bättre natt inatt än vad de varit den senaste veckan. Orkar ta mig tusan inte mer nu.

Sweet dreams! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0