Upp och ner!

Idag var jag på sjukhuset 9-15. Tänk att man kan sakna mina älsklingar efter bara två dagar.. Eftersom jag är "ledig" på onsdagar så tog jag bussen till mina killar i Östhammar. Vi har grillat med svärisarna och haft en mysig kväll. Jag sover kvar här i Östhammar i vårt fina torp inatt med my boys och åker tillbaka till Uppsala imorgon em. Skönt att komma bort ifrån sjukan. Redan dag 2 är jag less på skiten.. Känns sådär att jag har 5 veckor kvar. Men jag ska väl vara glad att det äntligen händer något även om det inte alls är som jag trott eller hoppats. Idag tex gjorde de klart för oss: "Ni kommer inte ha mindre ont efter de här 5 veckorna och ni kommer inte bli friska. Vi hoppas att ni ska få verktyg från oss för att kunna hantera smärtan i vardagen bättre, men vi kommer inte kunna ta bort era kroniska sjukdomar eller er smärta. Hade vi kunnat det skulle vi ha vunnit Nobelpris för det för länge sedan. Dra ner era förväntningar till hälften redan nu på en gång." Sånt där lagom upplyftande, peppande samtal. Det är ju iaf bra att de är "ärliga". 

Nu ska jag gosa ner mig i världens bästa, mysigaste famn. God natt! 






Hotel von Kraemer!

I slept like a baby tonight! Jag gjorde mig sovfärdig redan vid 21.30 igår och la mig redo med paddan för att titta på serier innan jag skulle sova.. Men så helt plötsligt vaknade jag av att my love ringde en halvtimme senare, haha! Så nog somnade jag tidigt igår allt.
Dock vaknade jag redan 04.20 imorse. Jag hade väl sovit klart då helt enkelt! Jag tänkte ta en morgonpromenad imorse när jag vaknade men sängen var så skön så jag lyckades inte ta mig iväg. Nu ska jag iaf gå upp och äta frukost innan jag ska vara på avdelningen kl 9. 




Akademiska Uppsala

Nu är jag framme i Uppsala för 3 veckor framöver (minus helgerna som jag får åka hem). Jag hoppas hoppas att detta kommer göra någon skillnad!! 

Jag har redan hunnit pricka av ett "möte" på avdelningen på Ackis. Kl 13 är det introduktion inför smärtrehabiliteringsprogrammet. Jag har noll förväntningar på detta (tyvärr.. Det blir så efter x antal års "svek" från sjukvården), men jag håller tummarna att de har något nytt att tillföra. 

Igår em åkte vi till Östhammar. Vi ville greja lite och då passade torpet utmärkt. Nu är det in princip färdigt där. Så mysigt! 
Imorse skjutsade älskling mig till Uppsala. Nu har jag precis checkat in på hotellet. Jättefint! Här kommer jag nog ha det bra. Så mycket skönare att bo här istället för på avdelningen. Jag har dock dåligt samvete för att jag kostar så mycket för samhället i dagsläget, men jag lovar att jag ska betala tillbaka det trippelt i framtiden in one way or another. 







Chakra!

När Johan kom hem från golfen gick vi och köpte hämtmat från en "ny" restaurang precis vid oss; Chakra, indisk mat. Vi var jättehungriga båda två och var så sugna... men så smakade det ingenting. Riktig besvikelse faktiskt! Men vi har haft en mysig kväll trots floppmat. 


Sovmorgon!

Igår vilade jag precis hela dagen. Jag tror inte jag var utanför dörren ens.. Idag är Johan och spelar golf. Jag och Eddi tar det lugnt här hemma bara. 

På måndag är det dags för inskrivning på Akademiska. 3 veckor kommer jag vara där och jag kommer vara på sjukhuset 9-16 varje vardag utom onsdagarna. Jag kommer bo på ett patienthotell i veckorna och åka hem på helgerna. Jag kommer vara där 5 veckor totalt, 3 veckor innan sommaren och de sista 2 veckorna i slutet på augusti. Jag har inga förväntningar på detta alls men jag hoppas att det kommer vara givande.


Filosofie kandidatexamen!

Det var en härlig känsla att hitta mitt examensintyg i brevlådan när vi kom hem. Finished. Finito. Done. 

Fastighetsmäklare - check
Ekonom - check


Vardagsrummet/sovrummet!

Nu börjar det verkligen bli mysigt här. Idag jobbar Johan sista dagen för veckan så vi åker hem i eftermiddag när han slutat. 

Vilket åskväder jag vaknade till i morse. Det blixtrade, åskade och haglade. Så mysigt att sitta inne och höra smattret på taket. Söta svärmor ringde imorse och frågade om jag var rädd eller om det gick bra, haha. Som jag tycker om mina fina svärisar!


Gammalt blir nytt!

Imorse tog jag sovmorgon till kl 9. Jag mår fortfarande inte bättre så jag låg kvar i sängen tills 10 då jag åt frukost. Sen har jag målat hela dagen. Jag har målat allt 3 ggr nu. Det lyser fortfarande igenom lite rött så det är bara att kriga på någon omgång till. Men fint blir det!




Blommande äppelträd!

Äppelträd är bara så fina när de blommar. Svärisarna har flera stycken på gården och de blommar för fullt. Igår var det supervarmt och sommarkänsla. Idag är det regnigt och kallt! Perfekt väder för att vara inne och pyssla med torpet.





Målare Nilsson!

Idag har jag grejat i torpet när Johan jobbat. Jag har målat möbler, flyttat in lite mer grejer och fixat och donat. En kortare prommis har jag och Eddi tagit också. Extrasmärtorna i magen vill inte släppa så jag dundrar bonus och jobbar på utifrån energinivån. Jag liksom tar dagen som den kommer! Funkar alldeles utmärkt.




Torpet!

Igår efter lunch åkte vi till Östhammar. Johan ska jobba typ 3 dagar i veckan där han jobbade innan Forsmark (svärfars företag) för att de inte riktigt hinner med. Den här veckan ska han jobba tis-tors, så då åkte vi hit redan igår för att hinna fixa i torpet. Johan och Christer fick igång både vatten och avlopp igår, jag och Eva fixade sängen och en garderob. Så vi har invigt huset med att sova första natten här inatt. Och sängen är den skönaste jag någon sovit i.. Kontinentalsäng is the shit. Vi har ju en del småpill kvar men det är ju nu det roligaste börjar! Det blir så fint!

Så himla underbart att vakna till fågelkvitter! Och ännu mer underbart att bara kunna öppna dörren och släppa ut Edward, och sen kunna sätta sig ute på trappen i det fina vädret och bara njuta. 
U n d e r b a r t ! 





Sliten!

Frukost 


Trött hund 


Middag 



Skitdag!

Jag har haft så himla ont idag.. Fuck att det är mycket sämre igen. Hatar hatar hatar min mage!! 

Vi tog det lugnt på förmiddagen, men sen ville jag göra något och tänka på annat. Vi åkte och köpte en vattenpump till torpet i Östhammar, tvättade bilen, åkte iväg på en liten hemlig utflykt och sen mötte vi upp Musch och Matti och köpte med pizza ut till Furuvik. Musch och Matti hade fått låna nyckeln till deras hus som de har köpt för att kunna mäta osv. Om en månad har dom tillträde. Härligt! 

Nu har vi landat i soffan med en godispåse från Hemmakväll. Mår jag lika dåligt imorgon som jag mått idag ska jag ligga i sängen precis hela dagen.





Trötthunden!




Hedesunda

I morse åkte vi till Hedesunda för att jag skulle göra nya naglar. Jag skippade glitter för en gång skull och körde på en clean fransk på mina egna naglar, med förstärkning. Johan var lite barnvakt/lekledare medan Elisabeth fixade naglarna på mig. Haha! Han kommer bli världens bästa pappa till våra framtida barn.

När naglarna var gjorda åkte vi till farmor och farfar och åt lunch. På vägen fram (haha, I Vinnersjö kallar vi Hedesunda för fram) stannade vi till hos mormor och morfar men där var ingen hemma. Sen har vi varit hos mami resten av dagen och kvällen. Vi har haft så mysigt! Vi satt ute på altanen läänge och pratade när vi kom dit, vi åt hemmagjord pizza till middag och nu kom vi precis hem.

Älskade drygfarfar ville absolut inte vara med på bild..


Men jag fintade bort honom.. Haha!


My beautiful boys!



Homeland!

Idag har jag varit hängig.. Jag vaknade kl 7 imorse. Låg kvar i sängen till 10.30 och tittade på serier. Då var jag och mami till Prio (tror jag det heter, någon "loppis" vid Willys Hemsta) och sedan tog jag en promenad. Nu har jag landat i soffan igen framför Homeland, en ny serie jag börjat kolla på. Gillar den verkligen! 

Om någon timme kommer mina killar hem. Mysigt! Jag har inte varit ifrån Edward så här länge på "hemmaplan" någonsin. Det är väldigt tomt utan honom. Ingen som snarkar.. Det är liksom helt knäpptyst! 


Det börjar bli grönt ute!

Imorse tog jag 9-bussen hem till Gävle efter frukost i Hääs. Jag har sprungit upp och ner till tvättstugan sedan jag kom hem. Sen har jag tagit en liten prommis på 4 km också. 

Nu sitter jag och tittar på Sommar med Ernst ifrån förra säsongen. Det ger en ju sommarfeeling om något. Han är ju bara för jobbig men det är ett trevligt program ändå. 
Johan (och Edward) är i Östhammar tisdag-torsdag och jobbar. Sjukt att man kan sakna dom efter att ha varit ifrån varandra i 2 dygn, haha. 





Thai!

Dom här mornarna saknar man ju... ❤️




Uppis!

Idag har jag och mami haft en supermysig dag i Uppsala. Vi åkte hemifrån kl 11 imorse och kom hem vid 20-tiden. Vi har varit och shoppat lite på Fullerö, varit på typ Erikshjälpen, varit på en info"föreläsning" med en läkare på Akademiska om hur det är att leva med kronisk smärta (det var sämst!!), vi har fikat 4 ggr (!!), ätit middag på Taco bar och så hann vi in på Zara en snabbis innan det stängde. När vi kom hem gick vi igenom och rensade mammas garderob. Nu har jag bäddat ner mig i soffan hos mami och blir kvar här inatt. Jag har en känsla av att jag kommer vara helt däckad imorgon eftersom jag har gått på bonusmedicin hela dagen idag för att orka vara igång, men det var det värt. Sjukt dock att jag alltid måste planera in en lugn "återhämtningsdag" efter en dag då jag varit igång lite mer.. #mylifeasasickgirl

Tack världens finaste mami för idag. Love you! ❤️







Medicinsortering!

Igår åt vi så god mat! Lövbiff, potatisknorrar (?), vitlökssmör och bea. Mums! 

På kvällen körde vi den traditionella "sortera-medicin-inför-veckan".. 



Idag ska jag och mamma till Akademiska på en förberedande info från ansvarig läkare inför min "inläggning". Den riktar sig främst till oss kroniskt smärtsjukas närstående. Den är kl 16 men vi tänkte åka redan nu och få en liten mysig dag i Uppsala, bl.a. på Fullerö! De har ju såå mycket fint!


Jopplas dubbelgångare!

Josefin! Du kan ju inte gå och gifta dig i hemlighet utan att bjuda oss?! Det är inte hon, men helt galet lik. Haha! Det sägs ju att vi alla har en dubbelgångare.. Här är din Jopplas!




Sleepy sunday!

Jag tog en långprommis i förmiddags. Jag har haft feber och varit alldeles frossig idag men jag ville ändå ut och röra på mig lite (framförallt ville Edward ut). Jag gick närmare milen och när jag kom hem var min tröja så svettig att jag kunde vrida ur den (sällan jag ska vara så himla äcklig).. Man blir ju lätt så där när man är igång fast man inte är pigg. Men det var skönt att komma ut! 

När jag kom hem hade Johan kommit hem från East. Vi tog ett bad för jag var så himla frusen och sen har vi legat i soffan och tittat på House of Cards. Brors kom för ett tag sedan och vi har tittat på hockey och bara hängt. Han blir kvar här inatt.. Mysigt! 

Man ser liksom inte till brors lika mycket längre nu när han har girlfriend men vi är så glada att han hittade en så himla fin tjej så det gör inget, haha! Han har ju inte haft något seriöst innan så vi har ju inte behövt kriga med någon annan om uppmärksamheten från broren, men nu delar vi gärna på honom allihopa (eller ok Felicia han är din, så länge du delar med dig av honom till oss ibland haha). Dock kändes det lite konstigt första gången Felicia var med på hans hockeymatch. Vi syrror har alltid gått och träffat honom efter matcherna och han har kommit och kramat oss. Så efter den matchen gick vi som vanligt och radade upp oss och sträckte ut armarna när vi såg att han kom ut från spelaringången. Men den här gången sprang han förbi oss och gick till Felicia först! That's life! Haha! Det var en kort fas för oss att vänja oss men vi är lyckligare nu än någonsin över att brors hittade henne. 

Hoppas ni alla haft en fin helg! 



GULDBRÖLLOP!

Idag firar mormor och morfar 50-årig bröllopsdag! Massa grattis till er ❤️ Ni är verkligen beviset på äkta, livslång kärlek (har ni stått ut med varandra så länge kan ni ju liksom inte vika in nu, haha). Ni är de finaste människorna jag vet, verkliga förebilder och jag är så tacksam för varje dag med er. 
Det är så häftigt att se att både ni; mormor och morfar, och farmor och farfar varit gifta så länge. Och att dessutom fortfarande se kärlek i ögonen på er är så himla vackert. 
Älskar er båda! Hoppas ni får en mysig dag tillsammans ❤️


Kärlek när den är som bäst! ❤️

Tankar

Johan är med kompisarna och fiskar i Östhammar i helgen. Han kommer hem igen imorgon.. Vi blev kvar hos pappa till 23 ikväll och hade det jättemysigt. 

När jag kom hem tog jag med mig Edward och gick och la mig. Jag har legat och lyssnat på musik och funderat på livet. Jag fastnar ibland vid ganska stora tankar och funderingar på nätterna när jag inte kan sova. Jag är en ganska rationell människa som gärna vill hitta en mening med det mesta. Och hittar jag ingen mening med något har jag svårt att förstå varför det händer och då känns det så himla meningslöst. Som att jag är sjuk till exempel.. Anledningen till att acceptansen ligger så långt borta tror jag nog är för att jag inte hittar någon som helst mening och förklaring till varför jag tvingas vara sjuk och jag ser inte att det kommer något bra ur det alls. Det gör att jag liksom aldrig kommer till punkten där man bara landar i att "nu är det så här det är och jag kan inte göra något för att få det att försvinna". Jag kan inte komma ifrån känslan att jag missar mitt eget liv och jag har svårt för att leva ett liv där utgångspunkten hela tiden är att göra det bästa utifrån de förutsättningar jag har och inte det bästa av livet. Jag har liksom inte längre drömmar där the sky is the limit utan jag har drömmar som innebär att överleva. Göra dagen lite bättre än igår.. Istället för att använda ord som bäst använder jag oftast ord som bättre, eftersom jag har fått inse att jag inte kommer kunna få den bästa dagen, men jag kan förhoppningsvis få en bättre

Många tankar och lösa trådar, men jag kan inte riktigt knyta ihop dem.. Jag är så ledsen över att jag har en sämre period igen med mycket ont. Det kan man väl iaf avsluta med att sammanfatta. 



Lammsläpp!

Idag har vi varit på lammsläpp i Vinnersjö. Synd på vädret, men det var mysigt. Sen har vi fikat hos farmor och farfar, mormor och morfar och nu ska vi äta tacos hos papi. En mysig lördag!









Fredagen den 13:e!

I'm alive. Ikväll har vi ätit Max till middag, jordgubbar och glass till efterrätt och godis från Hemmakväll. Vi är hos Musch och Matti men snart ska vi dra oss hemåt. Trevlig helg!


"Stand By You"

Alltså min fina älskade stora lillebror.. Jag mår inte så bra idag med mycket ont, illamående, you name it. Och så kommer detta meddelande från fina brors: 

"Lyssna på den här låten. 
Älskar dig syrran ❤️"


Stand by you - Rachel Platten 

Hands, put your empty hands in mine
And scars, show me all the scars you hide
And hey, if your wings are broken
Please take mine so yours can open, too
'Cause I'm gonna stand by you

Oh, tears make kaleidoscopes in your eyes
And hurt, I know you're hurting, but so am I
And, love, if your wings are broken
Borrow mine 'til yours can open, too
'Cause I'm gonna stand by you

Even if we're breaking down, we can find a way to break through
Even if we can't find heaven, I'll walk through Hell with you
Love, you're not alone, 'cause I'm gonna stand by you
Even if we can't find heaven, I'm gonna stand by you
Even if we can't find heaven, I'll walk through Hell with you
Love, you're not alone, 'cause I'm gonna stand by you

Yeah, you're all I never knew I needed
And the heart—sometimes it's unclear why it's beating
And, love, if your wings are broken
We can brave through those emotions, too
'Cause I'm gonna stand by you

Oh, truth—I guess truth is what you believe in
And faith—I think faith is having a reason
And I know now, love, if your wings are broken
Borrow mine 'til yours can open, too
'Cause I'm gonna stand by you

Even if we're breaking down, we can find a way to break through
Even if we can't find heaven, I'll walk through Hell with you
Love, you're not alone, 'cause I'm gonna stand by you
Even if we can't find heaven, I'm gonna stand by you
Even if we can't find heaven, I'll walk through Hell with you
Love, you're not alone, 'cause I'm gonna stand by you

I'll be your eyes 'til yours can shine
And I'll be your arms, I'll be your steady satellite
And when you can't rise, well, I'll crawl with you on hands and knees
'Cause I... I'm gonna stand by you

Even if we're breaking down, we can find a way to break through (come on)
Even if we can't find heaven, I'll walk through Hell with you
Love, you're not alone, 'cause I'm gonna stand by you
Even if we can't find heaven, I'm gonna stand by you
Even if we can't find heaven, I'll walk through Hell with you
Love, you're not alone, 'cause I'm gonna stand by you
Love, you're not alone
Oh, I'm gonna stand by you
(even if we can't find heaven, heaven, heaven)
Yeah, I'm gonna stand by you

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kylig prommis!

Nu har vi varit ute på en prommis. Jag gick i linne och det fick man ju ångra för idag var det inte alls lika varmt som det varit den senare veckan! Men skönt att röra lite på sig igen. Det var ett bra tag sedan jag tog en promenad nu eftersom jag har haft och har mer ont än vanligt.. Ush!

MEN!! Idag väntar en bra dag (hoppas jag). Håll tummarna.. I'll keep you updated!



Provuppstättning!

Idag har jag varit med Fia hela dagen. Vi har fikat (är det inte helt sjukt att en Snapple-läsk och en chokladboll går på 75 spänn?!) och suttit hemma hos mig och planerat Fia och Rickards bröllop. 


Nu är det bara 1,5 månad kvar till mina 2 av oss 3 musketörernas bröllop (jag, Fia, Rickard = de tre musketörerna)! Jag var till frisören som ska göra håret på oss tärnor på bröllopet imorse, för att göra en snabb provuppstättning då frisören ville se innan ungefär hur lång tid det kommer ta på den stora dagen. Det blev jättefint! 

Liten sneakpeak! 




Lax!

Igår åt vi helt fantastiskt god middag! Så himla gott. Älskar fisk. 

Idag ska jag mysa med Fia. Härligt att det fina vädret håller i sig.


En fika vid havet!

En mysig fika med mormor och morfar ute i Bönan idag. Tack för trevligt sällskap och gott fika! 






Stugan!

Jag och älskling har haft en jättemysig dag ute i stugan. Vi åkte dit kl 10 i förmiddags och kom hem nu. Johan har badat till och med. Edward med. Han var rädd för sjön förra sommaren och var jätteförsiktig, men nu går han i utan problem och har jättekul. 
Jag har tagit många bonusar idag, haft jätteont. Men stugan har gjort gott för själen åtminstone (och för Johans bränna, så nu börjar han komma ikapp min från LA, haha)!











Födelsedagsbrunch!

Nu kom jag precis hem efter en mysig födelsedagsbrunch hos Sandra ute i solen. Så mycket gott! 




Inviger mina nya skor idag. Älskar nya rena vita skor. Dock är de ju bara fina några dagar men man får njuta så länge det varar, haha!


Johan är i Östhammar och spelar golftävling och Edward är hos svärisarna och myser. Tro det eller ej men jag tänkte lägga mig inne och vila trots det fina vädret. Jag har massa ont så det blir bara lugnt tills mina älsklingar kommer hem ikväll! Jag mådde lite bättre imorse än vad jag gjort de senaste dagarna så jag trodde nästan att det var på väg att vända till det "bättre" igen, men så vände det tillbaka nedåt igen och jag är tillbaka i smärtträsket. That's life!

Furuvik och pizza!

Vi har varit ut till Furuvik och ätit pizza ikväll med Musch och Matti. Helt ok kväll. Nu ska jag dra med mig en sovandes boyfriend in till sängen ifrån soffan. God natt! 





L

Bönan!

Vi har haft en fin dag idag. Fia kom och tutade på mig när jag var ut med Edward imorse så då drog vi och tog en fika på stan. Sen åkte jag och my love ut till Bönan och myste runt i det fina vädret. Nu väntar vi in Musch som slutar jobba kl 17 och så ska vi åka och äta lite. Vilket fint väder vi har. Sommaren är äntligen här! 










Flytthjälp!

Imorse hade vi alarm ställt kl 8. Kl 9 skulle vi nämligen befinna oss hos Johans bror med flickvän för att hjälpa dem flytta. De flyttar från strax utanför Östhammar till Uppsala. Johan hjälpte till och bära och under tiden följde jag med svärmor och Johans brorsas flickvän (svägerska, eller har jag fel? Haha!) till Ikea för att köpa lite smått till deras nya hem. Vid 13 var vi klara avslutade med smörgåstårta innan jag och Johan åkte hemåt. Vi fortsatte direkt till stugan och hade några mysiga kvällstimmar med mormor och morfar. Som jag älskar sommarstugan! Jag är ju näst intill uppväxt där på somrarna. Underbart!

Flytt-smörgåstårtan


Utsikten från mormor och morfars sommarstuga



Hard work work!

Johan har fixat med elen idag i torpet. Jag har varit där och gjort honom sällskap. Svärmor Eva kom med fruktsallad på fm så då satt vi ute och njöt av solen ett tag.


Nu håller Christer och Johan på med golvet.. Jag hjälpte Johan lite först men det var alldeles för tungt så nu efter middagen fick svärfar hoppa in instället. Vi åt grillat ikväll ute i det fina vädret. Oxfilé, potatisklyftor, svampsås och vitlökssmör. Sjukt gott! 


Kombinationen mellan en typisk rosa tjej och en tjej som inte är rädd för att smutsa ner sig och ta i lite ;-).. 

(Insåg iofs det komiska med den bildtexten eftersom jag några rader ovanför skrev att svärfar fick hoppa in istället för mig eftersom det var för tungt att lägga golv, men det var bara för att jag har mer ont än vanligt. Extra smärtor innebär oftast att jag blir extra känslig för ännu värre smärtor av tex. tunga lyft, att ta i för mycket, att vara igång för mycket, promenader etc. Så det var därför jag var lite extra försiktig just idag.. Sen är jag klen också men det är väl en historia för sig, haha).

God morgon onsdag!

God morgon från oss i East. Ny dag nya tag. Jag har fortfarande jätteont men jag hoppas att medsen gör det lite bättre snart.. 

Johan och Christer ska lägga golv idag. Jag och Edward ska väl njuta ute i det fina vädret. Det är våran plan. Simply as that.


My handyman!

Johan sliter på, jag sliter inte lika mycket. Jag har målat lite men annars har jag mest suttit idag. Det gör liksom mer ont när jag står, och sittandes blir det inte mycket gjort.. Tusan också att de sämre dagarna är här igen.

Johan har listat sovrummet/vardagsrummet och fogat kaklet i köket idag. Imorgon kommer en kille och sätter klart mattan i badrummet. Imorgon ska Johan och svärfar lägga golv och sen är allt "stort" in princip klart. Sen är det bara småfix kvar. Det närmar sig! 

Vi åt middag ute idag. Helt underbart väder! Svärisarna gör alltid så himla god mat. Mycket fisk - älskart! 





I bilen!

Jag mår lite bättre idag.. Vi är på väg till Östhammar nu. Vi får se hur mycket jag orkar, men Johan ska iaf greja lite i torpet ("vår" stuga). Det är skönt att komma ut lite iaf. Vi blir nog kvar där någon dag.. Mysigt att hälsa på svärisarna och härligt för Edward att busa loss på deras jättetomt.




My life as a sick girl!

Det var längesedan jag var så här sliten. Jag har legat precis hela dagen med smärta. Dagen är som en enda lång dimma mellan vaket tillstånd och sovande och jag känner att jag verkligen har missat ett helt dygn av mitt liv... Det finns ingenting bra med att vara sjuk, någonstans, någonsin. Jag hoppas innerligt att det "går över" snabbt och att det inte är ett långt skov som väntar. 

God natt! 


Min lilla familj! ❤️

Minigolf!

I eftermiddag tog vi med Musch och Matti på ett litet äventyr till Boulongern för att spela minigolf. Innan det åt vi hämtmat från Ronis.

Vilken fin kväll det blev! Vi har haft jättemysigt. Vi avslutade på Sibylla och åt glass. Jag åt mjukglass med lakritssås och lakritsströssel. Så galet god! Älskar saltlakrits.















Söndagsfrukost!



RSS 2.0