Hus till salu!

Inatt har det inte blivit många timmars sömn.. Painy painy! Hatar painy. 


Men det är fredag och helg! Det får bli dagens positiva. Det väntar ännu en hemma-fix-helg för oss. 

Latest news btw! Vi ska sälja vårt hus i Harkskär. Vi har velat lite fram och tillbaka i några veckor men när vi väl tog beslutet så kändes det så självklart. Vår plan är att slutföra det sista pillet som är kvar och sedan åker det ut till försäljning. 

Vi visste redan när vi köpte det att det absolut inte var vårt drömhus (jag menar kom igen.. Hur man än vrider och vänder på det så kan man omöjligt känna kärlek vid första ögonkastet med huset som det såg ut när vi köpte det). Men vi var verkligen sugna på hus och vi ville ta oss an ett riktigt renoveringsobjekt och som vi gjorde, haha. Vi hade ju såklart tänkt bli kvar lite längre än några månader (haha, hjälp) och vi gjorde ju en ritning och förberedde hela huset för utbyggnad osv. senare. Men sen kom det här med att Johan skulle ta över företaget lite snabbare än vad till och med han själv kanske väntat och trots att vi har torpet i East så känner vi att vi vill ha något permanent i Östhammar istället. Att ha lilla torpet som boende och Harkskär som fritidshus känns liksom lite bakframt (är det ens ett ord? Aja ni fattar iaf). Även om vi har "allt" på båda ställena så är det fortfarande att man ska åka emellan varje vecka för att ta hand om blommor, post osv. Man känner liksom att man ständigt bor i en väska. Sedan jag blev sjuk så har det här med ett hem dessutom blivit så mycket viktigare. Och just nu känns båda ställena som något slags mellanting som man bara åker emellan.. Och att pendla 1,5 h enkel resa varje dag känns inte heller som ett alternativ. Ännu mindre med tanke på att Johan så småningom kommer driva företaget "själv" och då kan man inte vara 1,5 h bort hela tiden. 

Vi älskar verkligen Harkskär och vi är såå nöjda med rusten och hur fint huset blev nu när allt är (så gott som) klart. Läget är bra, tomten är bra, huset är nytt och fräscht, det är bara drygt 1,5 mil till stan och busshållplats finns i nära anslutning till huset. Och det bästa är ju att huset bara ligger typ 200 m från havet. Allt är bra. Det är bara det att det helt enkelt inte är bra för vår situation längre. Och hur det än är så har vi förhoppningsvis gjort oss en helt ok vinst på det hela..

Vi kommer att lägga ut Harkskär till försäljning och sälja det först innan vi går in i något nytt. Vi har ju trots allt torpet som vi kan "mellanlanda i" på heltid ett tag tills vi hittar något annat.. Sen får vi se hur det blir med allt men spännande blir det! 

Vi hade ju lite andra planer på gång innan vi köpte Harkskär men då kom det annat emellan som liksom tog bort den planen ifrån oss. Men så öppnades denna möjlighet igen nu och om allt går enligt planerna den här gången har vi dessutom ännu ett roligt köp att se fram emot. Men en sak i taget. 


Kommentarer
Postat av: mormor

Pilutta er <3 <3 <3

2017-02-17 @ 08:56:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0