Frisörer...

Ska jag säga vad jag tycker att suger? Gå till frisören. För det första spyr typ alla frisörer ur sig på alla andra frisörer hela tiden. Standardkommentaren man (iaf jag) alltid får är: "Men gu vart har du klippt dig innan?" med nedvärderande ton. Den skönaste kommentaren att svara då är ju helt klart "Det var hos dig jag var sist!" bara för att. 


Sen är jag missnöjd 9/10 gånger när jag varit hos frisören för de gör aldrig som man säger att man vill. Säger jag att de ska klippa 5 cm så klipper de 10, säger jag att jag vill ha kall blond så får jag guldblond, säger jag att jag vill fortsätta vara ljushårig så blir jag mörkbrun. Alltid. Det spelar liksom ingen roll om jag har betalat 500 kr eller 3000 kr, det är alltid samma visa oavsett "kvalitet" på frisör..

Och dessutom ser jag typ alltid värre ut när jag går därifrån än när jag kom dit. Den här gången klippte jag mig bara. Hon fönade knappt tills det var torrt när klippningen var klar (jag vet att man inte ska föna sönder håret men när det fortfarande är blöta tester kvar så är det inte färdigt). Håret var alldeles fön-frissigt och halvblött, då tyckte hon att jag var klar för att gå hem.. Jag försökte lite försiktigt be henne att föna "klart" håret eftersom det var kallt ute och det gjorde hon tillslut. Sen tog hon fram spegeln och visade det "fantastiska" resultatet! Jag fick då be om att få det lite snabbt stylat: lockat eller plattat. Jag ser inte ens ut så där i håret hemma när jag går runt i mina fulaste mjukisar liksom.. Då följde en djup suck.. "Ja det får bli plattat då isf!" Kanon! 
Hon drog plattången några drag och sen var det platt.. Eller inte. Edward skulle platta mitt hår bättre. 

Jag förstår inte hur man kan avsluta besöket så. Jag skulle aldrig släppa iväg en kund ostylad en fredagseftermiddag. Jag skulle aldrig släppa iväg en kund ostylad oavsett dag, men ännu mindre en fredagseftermiddag när det väntar helg. När man går ifrån frisören vill man ju känna sig fin! 

Men voilà. Vilken makeover.. 

Sjukt fint arbete.. Jag känner mig som en helt ny människa. Hamnfrisören Östhammar får 1/5 Evisar. Jaja. Jag har iaf klippt mig. Nu blir det hem och styla det på riktigt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja kan varmt rekomendera People i Gävle. Gått där i flera år och ja e alltid nöjd när ja går därifrån!
Frida o Linnea e några av dom som jobbar där. O dom kan ja varmt rekomendera av egen erfarenhet!

Svar: Tack för tipset!!! 😍👏🏼 Det blir ett besök där nästa gång det är dags 💇🏼👌🏼😘
Evelina Nilsson

2017-02-10 @ 14:39:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0