Fotografering, fika och slängpussar!

Phuu! Vi hann klart med allt fix. Det såg hopplöst ut där ett tag men vi fick ihop det. Idag har Svensk fastighetsförmedlings fotograf Frida varit och fotat our home. Spännande att se om det blev bra bilder! 


Kl 14 mötte jag upp bästis på stan. Vi har varken hörts eller setts på superlänge så vi hade massor att ta ikapp.. Det blev en långlunch innan jag hoppade in i bilen och åkte vidare. Vägen mellan Gävle-Östhammar måste ju vara världens härligaste väg att köra. Jag har blivit en riktig sucker för att köra bil nu när jag äntligen "får" köra igen. Bästa Sara är ju dessutom en dröm att köra. Vad är det egentligen med kombon bil, hög fart och hög musik? Man blir ju iaf lycklig av det! 

Dagens bästa: Jag "träffade" världens finaste, bästaste och mest saknade lilla Elliot idag. Han stod vid en busshållplats på stan med sin mamma när jag åkte förbi. Jag tutade och tutade och tillslut såg han mig. Vi hann vinka och jag hann få massa slängpussar innan det blev grönt och bilarna bakom mig stressade att jag skulle åka vidare. Jag förstod att det skulle bli tufft att "skiljas" från denna lilla kille men jag hade aldrig kunnat ana att det skulle vara så här jobbigt. Från att ha träffats varannan helg i de 5 första åren av hans liv till att knappt ses alls längre. Jag har inte träffat honom sedan förra sommaren och man kan minst sagt säga att han är saknad. Han såg ut att må bra iaf och det var skönt att se! ❤



Kommentarer
Postat av: mormor

Oj, det är mycket som händer. Men har jag inte sagt att du inte får köra fortare än att din skyddsängel hinner med! Jättenyfiken på bilderna :)

2017-02-28 @ 08:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0