Det är iaf fint väder!

Jag mådde lite bättre igår.. Vi firade svärfar (som fyller år idag) med lite AW. Det bjöds på tacos för familj och lite släkt! Trevligt! 


Vi kom hem vid 21-tiden igår. Vi åkte två bilar hem. Johan fick sällskap av Eddi och jag fick sällskap av Josefin! Bästa! 

Vi slappade i soffan ett tag men när vi båda kände att vi började nicka till förflyttade vi oss till sängen istället. Jag trodde att den här "dippen" var förbi för den här gången, men icke. 03.30 vaknade jag i fosterställning för att magen gjorde så himla ont och sedan dess har jag varit vaken.. Jag försökte med allt (badkaret 1 h, TENSen, serier för att tänka på annat) för att få ner smärttoppen men ingenting funkade. De mediciner som tanken är att jag ska ta nu (istället för de starkare som jag haft tidigare) hjälper inte ett piss.. Det är ju en fin tanke det här med att plocka bort mediciner och jag själv vill ingenting hellre, men på frågan vad jag ska ta till istället när det blir så här får jag aldrig något svar på.. Då är det inte så lätt.
Bästa älskling ville som vanligt så gärna hjälpa mig men det finns ju ingenting att göra? Men han är så fin som bryr sig så mycket ❤

Vi är och slänger lite sopor och sånt nu på återvinningen. Jag härdar ut så gott det går och Johan köttar som vanligt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0