Akademiska Uppsala

Nu är jag framme i Uppsala för 3 veckor framöver (minus helgerna som jag får åka hem). Jag hoppas hoppas att detta kommer göra någon skillnad!! 

Jag har redan hunnit pricka av ett "möte" på avdelningen på Ackis. Kl 13 är det introduktion inför smärtrehabiliteringsprogrammet. Jag har noll förväntningar på detta (tyvärr.. Det blir så efter x antal års "svek" från sjukvården), men jag håller tummarna att de har något nytt att tillföra. 

Igår em åkte vi till Östhammar. Vi ville greja lite och då passade torpet utmärkt. Nu är det in princip färdigt där. Så mysigt! 
Imorse skjutsade älskling mig till Uppsala. Nu har jag precis checkat in på hotellet. Jättefint! Här kommer jag nog ha det bra. Så mycket skönare att bo här istället för på avdelningen. Jag har dock dåligt samvete för att jag kostar så mycket för samhället i dagsläget, men jag lovar att jag ska betala tillbaka det trippelt i framtiden in one way or another. 







Kommentarer
Postat av: mormor

Nu hoppas vi och tror att du ska få hjälp till ett liv med mindre smärta. Kramar till dig <3

Svar: Kram kram! 😚
Evelina Nilsson

2016-05-30 @ 18:38:20
Postat av: Musch

Du är redan kvitt alla för du är den finaste människan som finns! Ett fint boende är det minsta du ska ha, så mycket som du kämpar! Njut istället nu av att i alla fall få ett mysigt rum. Lycka till med allt min älskade kämpe! Vi ses till helgen. Love you ❤️

Svar: Älskar dig!!! ❤️ Hoppas hemresan går bra 😚
Evelina Nilsson

2016-05-30 @ 19:42:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0