Tommy Hilfiger

Älskar min nya tröja som jag fick av pappas Maria när hon vart i NY. Jag är dålig på att handla märkeskläder själv men det känns väldigt lyxigt! 

Idag mår jag inte så bra.. Jag vaknade till och med inatt av ont i magen och var tvungen att ta extra pills. Det var flera veckor sedan sist. Sen har jag en sån här riktig "obehagskänsla" i kroppen. Varenda liten rörelse är obehaglig, jag mår illa av ljus och ljud och jag har huvudvärk. Sen känns det som att nacken inte orkar hålla upp huvudet.. Visserligen har jag stort huvud but still?! 

Jag tog en prommis runt Boulongern imorse vid 8 när jag vaknade. Jag pratade med Josefin i 2 h och det är såå härligt att få höra hennes röst. Hon är så saknad men samtidigt är jag otroligt stolt över henne som följer sina drömmar fullt ut. 

När vi kom hem efter prommisen frös vi så vi skakade både jag och Eddi. Vet inte hur det var möjligt. Linne, tröja, fleese, vinterjacka, mössa och vantar hade jag på mig. Våren får gärna komma tillbaka igen!! Jag bäddade in Edward i filten och sen tog jag själv ett bad..

Snart kommer Fia och hälsar på lite och sen kommer Elliot hit och myser en sväng. Ikväll borde jag plugga men mår jag så här fortsättningsvis är det inget att tänka på. Vi ska alltså lämna in 10 sidor imorgon senast 24 och vi har fortfarande inte skrivit något än.. 
Can we do it? Yes we can!



Kommentarer
Postat av: Musch

Världens finaste bästaste du! <3

2015-03-22 @ 22:02:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0