Everything is gonna be alright!

Efter den sämsta dagen typ någonsin är jag nu människa igen efter 5 km promenad med Anna och Edwards bästis Bob. Frisk luft och komma på andra tankar gjorde gott.. Hur det än är så går det åt rätt håll med mina sjukdomar, även om det inte alltid känns så, för jag hade aldrig orkat gått 5 km för någon månad sedan. 

Ni får visst stå ut med mina humörsvängningar. Jag kan verkligen gå från noll till hundra och sedan tillbaka till noll igen på känslobarometern.. Och detta kan alltså hända flera gånger om dagen. Men då stoppar läkarna i mig mängder med mediciner och hormoner också. Dessa biverkningar, som nämns i bilden, är liksom på en av alla mediciner. Det är sprayen jag nämnt tidigare som ska sätta mig i klimakteriet och på så sätt hålla endometriosen i shack.. 

Och som jag brukar upprepa för mig själv när det är som värst är läkarens ord: "du har lika mycket hormoner i dig pga mediciner som en klimakteriekossa, ett gravidmonster och en PMS-brutta som har haft mensvärk x100 i 3 års tid - tillsammans, så det är inte konstigt om humöret svänger ibland (ok smeknamnen har jag lagt dit själv).. Jag försöker alltid tänka att hormonerna spökar med min hjärna och att de känslor och tankar som ploppar upp ibland (läs ofta) egentligen inte är sanna och på riktigt utan bara är hjärnspöken skapade av hormonmedicinerna. 

MEN då ska tilläggas att jag tar starka morfintabletter varje dag också. Morgon och kväll i form av depåtabletter vilket betyder att effekten håller i längre än vanliga. Och ni som tagit morfin vet vad det gör med kroppen. Vissa får visserligen "rus" men tar man de ofta och länge är det inte samma effekt. Man blir otroligt trött, känslolös, tom, avtrubbad och avkopplad från livet. 

Och i detta kaos ska jag alltså leva en "vanlig" vardag. 

Så det kanske inte är så konstigt ändå att helvetet brakar lös ibland.. Men nu kanske ni har lite bättre förståelse över min situation och mina sammanbrott. Ni behöver inte förstå egentligen, men jag kommer fortsätta blogga och detta är mitt liv numera så det är klart att även detta dyker upp ibland..

Men som jag gjorde varje kväll när jag bodde i den här lägenheten för 10 år sedan - och eftersom jag nu är tilllbaka här igen kanske det är dags att ta upp gamla traditioner - så ska jag nu berätta dagens tre positiva! Jag försöker alltid fokusera på det positiva med dagen vid dagens slut hur hemsk dagen än har varit. 

Here I go..:

1. Jag lyckades laga min andra middag i den här lägenheten exemplariskt! 
2. Jag gick till tvättstugan för att boka tvättid och lyckades hitta min pin på första försöket, trots att jag inte visste vilket nummer som hörde till den här lägenheten och trots att det var 40 stycken att prova med nyckel . 
3. Jag lyckades ta mig ur det där fruktansvärda svarta som jag var i idag och ändå göra något bra av kvällen. 

Jag har skrivit en opposition på en annan grupps uppgift idag (den vi lämnade in inatt kl 24). Jag är glad att jag inte lämnade in den när jag var klar för det är inte särskilt mycket positivt i den kan jag tala om. Riktigt så dålig som jag fick det att låta kanske den inte var! Men jag fick nog ur mig lite aggressioner iaf.. 


Biverkningar på Synarel: 



Tack och hej för mig kväll / Psykfallet 


Kommentarer
Postat av: mormor

Nu tänker vi på nåt kul; det går mot vår och sommar <3 <3 <3 Kramar till dig

2015-03-02 @ 22:35:53
Postat av: Brors

Love you sis <3

2015-03-02 @ 23:54:01
Postat av: Anonym

Mitt fina hjärta!!!

2015-03-03 @ 00:01:23
Postat av: Anonym

Hjärtat kom från Mammi baby!!! ❤

2015-03-03 @ 00:02:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0