Vårkänslor!

Idag njuter jag av en "ledig" dag. Senaste tiden har jag bara varit irriterad för att jag är sjukskriven, men idag har jag tänkt om och gjort det bästa av saken (yes det går fort i svängarna, upp och ner..). 

Jag gick och tränade på förmiddagen och sen tog jag en cykeltur till Dollarstore. Jag har haft slut på tops i några dagar och det är ett måste för mig att ha hemma då jag är sämst på att ha på mascara - det är kladd överallt förutom på fransarna. Jag kan verkligen bli manisk om jag kommer på något som jag vill ha eller om något tar slut.. Måste. Ha. Det. Nu.
Seriöst? Att jag ens skriver att jag har köpt tops?! Det är dags för mig att komma tillbaka till verkligheten snart, det är ett som är säkert. Det struntade väl ni i liksom.. Btw. Är det bara jag som aldrig lyckas komma ut med bara det jag tänkt köpa när jag är på de där billiga affärerna? Man plockar ju på sig hur mycket som helst som man bara måste ha.. 

När jag kom hem körde jag en städning och gjorde lite vår i vardagsrummet. 3 saker är ytbytta och så mycket mer vårkänslor direkt. 


Ikväll ska vi ut till Hedesunda och fira Simon som fyller 13. Grattis bonus-lillebror! 

Trevlig helg på er! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0