Flytt kaos

Ah vilken helg!! 2 hockeymatcher, besök av Andreas pappa, en tripp till Stockholm, Hedesunda, skoter-åk och full rulle.. Helgen fick ett otroligt trevligt avslut... Igår kväll när vi kom hem vid halv 9 skulle Andreas åka till Sätra en sväng och släppte av mig bärandes på en sovandes Elliot.. När jag ska öppna dörren går det inte för att Andreas pappa har låst överlåset på våran dörr och släppt in nycklarna i brevinkastet. Att vara utelåst från sin egen lägenhet är fruktansvärt irriterande måste jag säga, särskilt när man vet att nycklarna ligger en dm ifrån en alldeles innanför dörren. Vi använder aldrig överlåset och har därför inte ens dom nycklarna på nyckelknipporna.

Vi åkte till Andreas mamma och sov där inatt.. Imorse gjorde vi en chansning och köpte magnet och provade med den på ett snöre igenom brev inkastet och tack och lov var en av nycklarna magnetiska och fastnade så vi kunde dra upp dom! Vi blev så glad att vi slapp borra upp dörren eller slå sönder en ruta :)

Idag har jag farit runt halva stan och shoppat med lillebror till hans nya lägenhet efter 3 timmars föreläsning.. När vi shoppat klart åkte vi hem till honom och grejade, packade upp och stylade så nu är det jättefint där! Jag vill nästan flytta in där med honom ;)

Nu kom jag precis hem och fick mamma som övernattningsgäst. Det var trevligt, även om det brukar kunna leda till lite sömn, haha. Hörs imorgon!

(Ni får ingen förklaring till varför jag har ett gardin omtag i håret men vill ändå poängtera att jag inte ser ut sådär på allvar ;p)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0