au pair är skit

 

Svar på kommentar: Det är många som frågar varför jag inte har skrivit något om min au piar resa och det ska jag göra.. Tro mig, jag ska göra riktigt dålig reklam för företaget jag åkte med. big time!!! Men än så länge har jag en del kvar att ta itu med med företaget så tills dess så låter jag det vara. Det har även varit en del tjafs med famlijen jag var hos sist, så ALLT ska vara klart innan jag skriver något här..

Det jag kan säga är att jag har väldigt dåliga erfarenheter från den här resan. Jag kommer aldrig någonsin rekommendera någon att åka som au pair och ännu mindre med den förmedlingen jag valde! Efter endast 6 veckor i USA sa FÖRETAGET till mig att boka flygbiljett hem för de hade ingen annan familj att erbjuda mig, trots att de står i alla broschyrer att man får byta familj tills att det känns bra.. Jag fick göra ett byte och sen skickade de hem mig. Den familjen jag var hos sist var ju verkligen katastrof så tack och lov är den famlijen borttagen från förmedlingen nu! Det är ju i och för sig lite konstigt och motsägelsefullt av företaget! Jag har fått dem att ta bort famlijen från förmedlingen så att ingen mer au pair kan komma dit och bli lika dåligt behandlad som jag blev och dessutom få sin resa förstörd. Samtidigt säger företaget till mig att det är en bra familj och att de inte gjort något fel? Hmm, för mig är det lite knepigt, varför ta bort en familj de anser bra? B!!!!

Jag tror att man bara hör om de au pairer som får en bra resa! Säkert är det massa som blir nöjda, men jag tror även att det är så himla många som är missnöjda med sin resa och de hör man aldrig något om.

Så JA! Jag ska dra min långa, hemska, fruktansvärda au pair historia för er om någon vecka eller månad (eller vad det nu kan ta för dom att erkänna sina brister..) När allt är klart och jag har fått mina pengar tillbaka kommer ni kunna läsa om allt som hänt! Jag har fått tillbaka 4000 kronor för hemresan men det är fortfarande 12 000 kronor kvar som jag har lagt ut som jag ska se till att jag får tillbaka varenda krona av. Mest för att jag inte vill ha stöttat deras företag, men också för att det inte var värt de pengarna jag betalade och är man inte nöjd ska man reklamera och företaget ska be om ursäkt för felen och betala tillbaka det som de gjort tokigt. De har förstört ett år och en dröm för mig!

Hehe nu blev det lite info i alla fall.. Jag blir så himla upprörd och arg så fort jag börjar tänka på den här skitresan. Men ni ska få hela historien från att jag lämnade arlanda till att jag stod där igen 6 veckor senare.. :) Jag ska bara berätta att jag inte åkte hem för att jag längtade hem eller för att jag mådde dåligt av allt skit jag blev mött av utan helt enkelt för att företaget sa åt mig att göra det. Så ingen tror att jag inte ville vara kvar, för så var inte fallet :P







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0